Corona maatregelen

Het zal u niet ontgaan zijn dat we in een bijzondere en onzekere periode terecht gekomen zijn door de komst van het Coronavirus. Als maatschappij zullen we met elkaar deze situatie het hoofd moeten bieden. Aan iedereen wordt gevraagd om te doen wat binnen diens macht ligt om ervoor te zorgen dat de maatschappij zo min mogelijk ontwricht wordt en ons zorgsysteem niet overbelast raakt.

Afspraken

  1. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen van de overheid.
  2. We volgen zoals gebruikelijk de richtlijnen Hygiëne en Infectiepreventie, waarbij wij nog vaker dan normaal onze handen wassen en desinfecteren.
  3. Alle podotherapeuten moeten zich gezond voelen en mogen geen symptomen van het Corona virus hebben (geen keelpijn, droge hoest, geen neusverkoudheid, ademhalingsklachten en/of koorts).
  4. Wij vragen van al onze medewerkers om hun sociale contacten (contacten buiten het werk) te beperken.
  5. Uiteraard schudden wij geen handen meer.

Wat betekent het tot ten minste 6 april?

  1. Alle mensen die ingepland staan voor een reguliere zool controle zullen opgebeld worden door een podotherapeut om te vragen hoe het gaat en af te stemmen over een eventuele nieuwe afspraak.
  2. Mensen met diabetes mellitus die op reguliere controle ingepland staan zullen gebeld gaan worden om de afspraak te verzetten naar een later moment. Uiteraard zullen we ook bij u informeren hoe het met u gaat. 

Verkoudheidsverschijnselen?

Daarnaast vragen we u met klem om de praktijk niet te bezoeken wanneer u verkoudheidsverschijnselen heeft of u zich niet lekker voelt.  Wanneer u zich niet comfortabel voelt om op een afspraak te verschijnen willen we u vragen om af te bellen. Wij zullen geen kosten hiervoor in rekening brengen.

 

Secretariaat

Ons secretariaat staat u verder natuurlijk graag telefonisch te woord bij vragen of pijnklachten. Dat kan op telefoonnummer 030-2746246

Samen komen we tot een oplossing. 

We vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Wilt u een afspraak met ons maken?

Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 7:30u – 18:00u, u kunt ook via onze website een afspraak maken. Er is geen wachttijd voor zowel podotherapie als pedicure!

T: 030 – 274 62 46
M: info@voetzorghouten.nl

Podotherapeut Paul van Dorst

Prins Bernhardweg 69
3991 DE Houten
Tel: 030 - 274 62 46
Mail: info@voetzorghouten.nl

Pedicure Ellie Saes

Pedicure voor reumatische en diabetische voeten
Tel: 06 - 53 51 73 60